Royal Canin macskatáp mindenféle cicának

Royal Canin macskatáp

A szobacicáknak már nagyon megváltoztak az igényeik, a szabadon élő társaikkal szemben, hiszen nem mozognak annyit, így tápanyagra sem akkora mennyiségben és olyan összetételben van szükségük. Ugyanakkor még az udvaron élő macskáknak sem ugyanazok a szükségleteik, mint régen, hiszen megszokták, hogy a gazdik biztosítják az eledelt és nem muszáj már vadászni.

Ezeket a különféle igényeket a Royal Canin macskatáp tudja leginkább kielégíteni, a különféle összetételű termékek révén. Ugyanis a Royal Canin macskatáp gyártói igyekeznek mindenféle szőrmóknak megfelelő eledelt készíteni, így kor, faj, méret és életvitel szerint is lehet válogatni.

Például a kiscicák esetében azokat a hozzávalókat részesítették előnyben, amelyek hozzájárulnak a fejlődésükhöz és az immunrendszerük kialakulásához. Ugyanakkor a felnőtt, szobában élő egyedek esetében az elhízás elkerülése az egyik legfontosabb szempont, hiszen a mozgásszegény életmód mellett, túl sok lenne az a tápanyagmennyiség, amit az a Royal Canin macskatáp biztosít, ami az aktív háziállatoknak készül.