Az Xprotector zsírtaszító adottsága

Xprotector

A Xiaomi többször is megmutatta, hogy mire is képes, amikor az innovációról van szó. Ez pedig nemcsak a komplex termékekre vonatkozik, hanem a nagyon egyszerű, gyakran használatos produktumokra is. Erre remek példa a Xprotector. Ez egy speciális anyagból készül, amelyik egyszerre adja meg a szükséges lágyságot és a nélkülözhetetlen strammságot.

Sokan azért is ezt választják, mert ezzel elfejthető a zavaró ujjlenyomat a képernyőn. Aki végképp megunta a nyomokat a telefonon, nyugodtan megveheti az Xprotector fóliát. Ennek az ellenálló képességét igazolja a tény, hogy nem kopik és nem is buborékosodik fel, több hónapos használat után sem. Emiatt kifogástalanul meg tudja óvni a mobilt a negatív hatásoktól.

Sőt, a Xprotector zsírtaszító jellemvonásának köszönhetően, a bőrön található naturális faggyúréteg sem okoz gondot. Nyilván azért disznó- vagy libazsírral nem érdemes próbálkozni. A kijelzővédő fólia akkor a legtökéletesebb, ha könnyedén, egyszerűen felhelyezhető, ráadásul a szemészeti és minőségbiztosítási előírásoknak is megfelel. Ezt adja az Xprotector.