Azonos mintájú felnőtt póló és babaruha rugdalózó

Lucky Vampire Gang® felnőtt póló
Lucky Vampire Gang® felnőtt póló

Az általunk tervezett baba- és gyerek-, valamint felnőtt ruhák, különböznek a tömegcikkektől. Természetesen minőségük klasszikus, hiszen nagyon fontos, hogy a babaruha rugdalózó természetes anyagból készüljön és jól mosható legyen.

Ezen felül, az általunk tervezett babaruha rugdalózó különlegessége a rányomtatott minta, hiszen olyan, többnyire poénos mintákat terveztünk, amelyek egyediek a hazai piacon. Olyan ruháink is vannak, amelyekre kalocsai és rábaközi mintát nyomtattunk, hiszen a népi motívumok minden nép körében kedveltek és már gyermekkortól megjelennek az öltözködésben.

Ez hazánkban valami miatt még mindig nem eléggé népszerű. Már hazánkban is egyre gyakrabban lehet népi motívummal ellátott ruhákat látni az embereken, pedig ha a közeli Ausztriát vagy Bajorországot nézzük, ott teljesen természetes.

Olyan darabjaink is vannak, amelyeknél felnőtt ruha és babaruha rugdalózó azonos mintával készül. Ezek az összeállítások is újak, hiszen ritkán van alkalma a babának a szülőkkel azonos mintájú ruhában megjelenni. Ugyanez fordítva is érvényes.