Big Maki? Sashimi? Nigiri?

Sushi
Sushi

A maki sushi nori algába tekert rizs és töltelék. A vékony algalap gyakran előre perforált, így amikor a kis bambusz szőnyeggel feltekerik, akkor nagyon egyszerű szép szeletekre vágni.

Aki többet szeretne tudni a japán konyha eme gyöngyszemeiről, az honlapunkon a sushi.hu oldalon nem csak olvashat róluk, de rendelhet is. Egyre gyakoribbak a különféle rendezvényekre való szállításaink, hiszen sokakat érdekel, hogy milyenek is ezek az ételek.

Hazánkban a keleti világ gasztronómiájából először a kínai konyha vált népszerűvé, amely jellegzetesen erőteljes, aromás fűszeres ízű. A sushi.hu oldalon található japán ételek íze viszont nem fűszerezéstől, hanem az alapanyagoknak a jellegzetes ízkombinációjától lesz egyedi.

Azt nem állítjuk, hogy mindenkinek tetszenek ezek az ételek, de sokaknak igen. Ezeken kívül, mivel többen nem ismerik a különféle variációkat, a sushi.hu oldalon egy kis ismertetőt is adunk róluk. Természetesen, egyetlen leírás sem pótolja a kóstolást, amely után mindenki dönthet, hogy ismét ellátogat-e hozzánk.