Hegyalja fesztivál nélkül is el lehet tölteni egy erős hétvégét Tokajban!

Tokaj Hegyalja
Tokaj Hegyalja

Sokáig mindenki a Hegyalja fesztivál idejére időzítette a Tokajon tett látogatását, azonban néhány éve már nem szervezik már meg ezt a kulturális és zenei rendezvénysorozatot, ami miatt egyre kevesebben látogatnak el ide. Pedig Tokaj egy ilyen kötött program nélkül is tartogat rengeteg érdekességet és csodás élményeket.

Hiszen a világszerte ismert bor hazájában, már csak egy feledhetetlen bortúra miatt is érdemes eltölteni néhány napot, de ezen kívül számos időszakos és egész éves kiállítás, múzeum és látnivaló várja a turistákat. Sőt, már maga a különleges környezet is megér egy látogatást.

Felfedezésére számos kerékpáros, gyalogos és vízi túra áll a rendelkezésére. Ha szívesen felfedezné Tokaj csodáit, akkor keresse fel a szallaskeres.hu weboldalt, ahol nagyon egyszerűen rátalálhat egy komfortos szálláshelyre. Csupán az érkezés és a távozás időpontjait kell megadni és az összes szabad hely láthatóvá fog válni. Lehet válogatni vendégházak, panziók, apartmanok, hostelek, motelek és hotelek közül, kinek mi felel meg a leginkább.