A bowling Pécs különlegességének számít

Bowling Pécs

Akik valamilyen egyedi szórakozásban szeretnének részt venni, azoknak mindenképpen megéri felkutatni a remek helyeket. A bowling Pécs egyedi jellegét növeli, hiszen itt nem is akárhol játszhat az látogató. Tulajdonképpen a pálya egy pincében helyezkedik el, így felvette annak jellegét.

A pálya padlózatát úgy alakították ki, hogy összhangban legyen a pince téglafalával, ami különleges hangulatot kölcsönöz nemcsak a helynek, hanem a játéknak is. A másik tényező, ami egyedivé teszi ezt a pályát, hogy csupán 30 ember befogadására alkalmas.

Tehát egyszerre csupán két-három csoport játszhat, azonban ők ezt családias hangulatban tehetik. Azok, akik nem szeretik a zsúfoltságot, a nagy tömeget, de annál inkább a csendesebb környezetben zajló játékot, ez a hely ideálisnak bizonyul. A bowling Pécs városában levő klubja lefoglalható, kibérelhető, így itt akár szülinapok, névnapok, különféle találkozók, céges bulik is szervezhetőek. A rég nem látott ismerősökkel való találkozás örömét csak fokozhatja a játék hangulata.