Kártyatartó tok az apró értékeknek

Kártyatartó tok

Manapság már sokféle kártyát kell magunknál hordanunk. Ezt felismerve, a gyártók a pénztárcák kialakítását úgy oldották meg, hogy ezek is kényelmesen elférjenek bennük.

Mégsem ez a tökéletes megoldás, ezért a kártyatartó tok különböző típusai is napvilágot láttak. Nagyon helyesen egyébként, mert ha belegondolunk, bármelyik kieshet a pénztárcából, miközben éppen fizetünk valahol. Viszont, ha egy kártyatartó tok őrzi ezeket, ez a veszély nem fenyegethet bennünket. Beszerezhetjük a pénztárcák mellett a kártyatartó tokot is a webáruházból, ahol például a La Scala modell 20 lappal van ellátva, plusz 2-2 az oldalában. Ez bizonyosan elég egy átlagembernek ahhoz, hogy a bankkártyáit, jogosítványát, különféle, kisebb méretű iratait teljes biztonságban elhelyezhesse.

A webáruház kínálatában található kártyatartó tok modellek valódi bőrből vannak előállítva, tehát biztosan nem fognak megrepedezni, elszakadni a közeljövőben. Amennyiben mégis ki szeretné cserélni, az itt megtalálható webáruház szívesen áll a rendelkezésére.