A brahmi olaj kellemes érzést biztosít

Brahmi olaj

Sokaknak nagyon érzékeny a bőre és az roppant hamar kiszárad. Számukra lehet szükséges a brahmi olaj használata, amelynek naturális összetevői nemcsak védik a bőrt, de ápolják azt és megelőzik a kiszáradást. Ez gyorsan és egészséges körülmények között relaxálja a száraz bőrt, és enyhén menta illatot biztosít annak.

A termék sikerét a brahmi nevet viselő indiai növény adja, amelyik hatékonyan védi a bőrt a kiszáradástól úgy, hogy közben felfrissíti azt és egy kellemes érzést kölcsönöz. A készítmény nyugodtan használható a száraz, töredezett hajvégek ápolására is.

Az Apeiron forgalmazó biztosította brahmi olaj és sok más hasonló termék, mint például a természetes szappanok, a BDIH minősítésnek megfelelően nem tartalmaznak pálmaolajat, káros anyagokat, illetve mesterséges színezékeket, illatanyagokat, olajokat, emulgeálószereket és alkoholt sem. Magyarországon a brahmi olaj nagyon elterjedt, ezért számtalan helyről megvehető. Aki járt már a www.hellonature.hu oldalon, az tudja, hogy ebben a shopban a brahmi olaj mellett sok más produktum is olcsón beszerezhető.