Central Storage tárhely szolgáltatás az Inviteltől

Central Storage tárhely
Central Storage tárhely

Egy vállalkozás előrehaladása több apró részlet együttesének kiváló működésétől függ. Nem elegendő csupán jó szakemberekre rálelni, hiszen az adatok is figyelmet igényelnek, hiszen olyan tárhely meglétét is megkövetelik maguknak, amelyek folyamatosan biztonságban tárolják az nagymennyiségű, kritikus adatokat.

Az Invitel olyan online tárhely szolgáltatást biztosít a vállalkozások számára, ami a legértékesebb adatokat képes megbízható módon tárolni, illetve folyamatosan hozzáférhetővé tenni. Az esetleges problémák, káresetek felmerülése során is biztos lehet abban, hogy a kulcsfontosságú adatok biztonságos helyen várnak a megnyitásra.

A Central Storage online tárhely az Inviteltől, a költséghatékonysága mellett, biztosítja az adatok, több számítógépről való hozzáférését is. Az Inviteltől igényelhető még IT-fejlesztés is, ami az üzleti élet előrehaladását teszi lehetővé. Az adatok megléte, a tárhely általi kockázatcsökkentés, az adatvesztés minimalizálása kiemelkedő szerepet tölt be a cégek életében.