Ezért jó a Gamercard – a Konzolok Szervize törzsvásárlói kártyája

Konzolok Szervize

Egyes üzletekben nemcsak öröm, de egyenesen kifizetődő a vásárlás, hiszen valamilyen utón-módon visszakapjuk pénzünk egy kis százalékát. A Konzolok Szervize üzletében is hasonló a helyzet. Kidolgoztak egy nagyon jól működő rendszert, aminek köszönhetően minden vásárlás során pontokat lehet gyűjteni.

Az így összegyűjtött pontok pedig egy újabb vásárlás alkalmával felhasználhatók. Miről is van szó pontosan? A Konzolok Szervize üzlet törzsvásárlói programja, amit Gamecardnak neveznek, lehetővé teszi, hogy az itt elköltött pénzünk egy százalékát jóváírják a profilunkhoz. Tulajdonképpen először pontokat kapunk, amiket majd újra pénzre válthatunk.

A rendszer értelmében, ha a Konzolok Szervize nevű boltban 15 000 forint értékben vásárolunk, akkor ezért nekünk jóváírnak 150 Gamecard pontot. Ennek az értéke 150 forint, vagyis 1 százaléka annak a pénznek, amit kifizettünk. Persze, mondhatják, hogy ezzel semmit sem érünk, hiszen rengeteget kell ahhoz vásárolni, hogy végül a pontokat is megérje felhasználni, azonban ne feledjük, sok kicsi sokra megy.