Gyerekülés a legmagasabb szintű biztonságért

Minőségi gyerekülés

Mi adhat tényleg védelmet a csemetéinknek utazáskor? A gyermekek biztonságos szállítását kitűnő minőségben támogatja a Britax Römer cég. A maximális védelmet az 5 pontos biztonsági övvel beköthető gyerekülés használatában látja, az úgynevezett pajzsszerű rögzítéssel szemben.

Ezzel a megoldással ugyanis az ütközési energia a test erősebb részein, vagyis az 5 rögzítési ponton az ülésbe vezethető, így a gerincoszlopról és a létfontosságú szervekről vezeti el a terhelést. Továbbá, tökéletesen a gyermek méreteihez igazítható és minden helyzetben (frontális, oldalról vagy hátulról érkező ütközés) képes a gyermeket az ülésben tartani, ezzel pedig kiváló védelmet nyújtani.

Az általuk tervezett és gyártott gyerekülés mindegyike stabil, hiszen elnyeli az ütközések során keletkező energiákat, biztonságos rögzítést tesz lehetővé (ISOFIX kapcsolódási pontok) és fokozott kényelemmel ellátott. Fontos szempont, hogy könnyen kezelhetőek és a független intézetek által végzett törésteszteken rendszeresen a legjobb helyeken végeznek.