Lényeges tartozék a beülő heveder

Beülő heveder

Az ipari alpinizmusnak megvannak azok a kellékei, amelyekre a szakemberek mindig bátran hagyatkozhatnak, ugyanis tudják, hogy kialakításuk révén a legextrémebb helyzetekben is helytállnak. A beülő heveder is ide sorolható.

Természetesen az ipari alpintechnikában használt több típusú heveredek mellett nem szabad megfeledkezni a biztonságért felelős zuhanásgátlók, energiaelnyelők, karabinerek és leesés, zuhanás ellen védő eszközök megannyi fajtájáról sem.

Ezek harmadik kategóriába tartozó egyéni védőeszközöknek minősülnek. Mivel veszélyes helyzetekben használja ezeket a szakember, ezért komoly előírások vonatkoznak a termékekre. A beülő heveder megvételekor is például a felülvizsgálati műszaki napló illetve magyar nyelvű tájékoztató megléte elengedhetetlen.

A www.kayasafety.hu kínálatában megtalálhatóak a legegyszerűbb beülő heveder modellektől kezdve egészen a legkomplexebbekig. Sokan azért választják ezt az online áruházat, mert itt a felhozatal változatos és az árak is roppant kedvezőek. Ezért nem kell egy kisebb vagyont kiadni egy komplett alpinista felszerelésért.