Ha még nincs webáruháza, de szeretne

Ha még nincs webáruháza
Ha még nincs webáruháza

Ma már, szinte minden cég igyekszik megjelenni a Neten is, különösen, ha valaki szolgáltatással vagy kereskedéssel foglalkozik. Célszerű is, hiszen ez a legegyszerűbb módja a piac bővítésének. Nagyon sokan először a Facebookra lépnek ki, de egy idő után érdemes saját webáruházat is építeni. Ennek egyik módja a webáruház bérlés, ami nem zárja ki, hogy egyedi megjelenésű webáruházunk legyen. Meghatározhatjuk a színvilágát, a logóját, a fejlécét, a menük címkéit, a hátterét stb.

A minibolt.hu lehetőséget ad Önnek, hogy betekintsen az oldal szerkesztői felületébe és kipróbálhassa a termékek feltöltésének módját, a termékkategóriák kialakításának technikáját, vagy a menüpontok és oldalak kialakítását, ha igényel egy úgynevezett tesztoldalt. Természetesen minden segítséget megkap, akár emailben, akár, telefonon, akár skype-on, ha igénye van rá.

Amennyiben megfelel Önnek az ajánlott webshop, úgy elkészítik személyre szabott webáruházát, felépítik termékkategóriáinak fő- és alkategóriáit, fő- és információs menüjét, beépítik a kívánt termékváltozatokat, hogy a vásárlói könnyen tudjanak választani a feltöltött termékekből, akár méret, akár szín vagy kiszerelés szerint, de bármilyen terméktulajdonságot beépítenek, amire szüksége van.