Használja Ön is az online készletnyilvántartót!

Mióta a világhálót létrehozták, nagyon sok tekintetben könnyebbé vált az élet. Például, ahhoz hogy valamit megvásároljunk, ma már nem kell elmenni az üzletbe, hanem pár kattintással megrendelhetjük, és haza is szállítják. Az online készletnyilvántartó az internet adta lehetőségeknek egy újabb pozitívuma, amely bizonyos helyzetekben megkönnyíti, biztonságossá teszi az életünket.

Hogy mit is fed ez az elnevezés? Az online készletnyilvántartó azt jelenti, hogy távoli szervereken, távoli adatbázist lehet felhasználni, aminek számos előnye van. Például, ha a számítógépünk meghibásodik, akkor minden adatunkat elveszíthetjük, de az online készletnyilvántartó használatával ettől nem kell tartanunk.

Ez azért van így, mert nem igényel semmiféle telepítést, így a saját gépünk meghibásodása nem befolyásolja az ide mentett adatokat. Ugyanakkor szinte bárhonnan elérhető, hiszen egy böngésző segítségével rákeresünk, belépünk az online készletnyilvántartó programba és máris használhatjuk. Sőt, egyszerre több felhasználónak van hozzáférései joga egyazon időben.