Hatásosan dolgoznak a rendkezelők

Rendkezelők

A modernkori gazdálkodás jóval nagyobb hatásfokkal zajlik, mint ahogyan az történt néhány évtizeddel ezelőtt. A technológiai fejlesztések révén, már lehetségessé vált a terméshozam magas fokú növelése. Természetesen ez azt is jelenti, hogy a termesztő közegre hatalmas teher nehezedik. Szerencsére a gyártók és kutatók erre is odafigyeltek, még a rendkezelők előállítása során is.

Minél fejlettebb és hatékonyabb egy szerkezet, annál kisebb rombolással dolgozik. A kaszálók esetében a fő problémát az jelenti, hogy a folyamatos gépi jelenlét miatt, a talaj tömörödése gyors ütemben zajlik. Amennyiben elég, ha a rendkezelők kevesebb alkalommal haladnak át egy adott részen, akkor jelentősen mérsékelhető a probléma.

Egyszerűen elengedhetetlen ezen kiegészítők alkalmazása, ha azt akarjuk, hogy a levágott növény egyenletesen száradjon. A rendkezelők nemcsak megforgatják vagy szétszórják a boglyákat, hanem azokat szépen össze is gyűjtik egy sorba, amikor arra van szükség. Öröm nézni, ahogyan dolgoznak. Tapasztaljuk ezt meg személyesen!