Hogyan hat a szervezetre az infraszauna?

Infraszauna hatása

A szervezetünknek számos olyan védelmi eszköze van, amit érdemes tudatosan megerősíteni és kihasználni. Az egyik talán leghatásosabb ilyen eszköz az izzadás. Az infraszauna magas hőmérsékletével elősegíti a rendkívül hasznos izzadást, így a bőrfelületen lévő baktériumok és vírusok elpusztulnak, a pórusok kitisztulnak és beindul a méregtelenítési folyamat.

Az infraszauna élénkítően hat a szervezetre, hiszen felpezsdíti a vérkeringést, így több oxigénhez jutunk. Hihetetlenül praktikus, hiszen az esetében nincs szükség hosszas felfűtésre, mert a bekapcsolása után 15 perccel már élvezheti a kellemes hatását.

Az általa kibocsátott infrasugarak a bőr alá férkőzve indítják be az izzadási folyamatot, így nem a körülöttünk lévő levegő, hanem közvetlenül a testünk melegszik fel. Kapcsolja be a kedvenc zenéjét a relaxáló félhomályban, dőljön hátra és égessen el 300-500 kalóriát! Ugye, milyen fantasztikusan hangzik? Az infraszauna karcsúbbá tehet minket és a sok fejfájást okozó narancsbőrt is elfelejthetjük.