Hol végezhető el az ösztrogén dominancia teszt?

Ösztrogén dominancia teszt

Sajnos, elmondhatjuk azt, hogy a termékeny korban lévő nők körülbelül 90%-a hormonális egyensúlytalansággal küszködik. Emiatt aztán különböző egészségi problémáik vannak, illetve nagyon sok esetben elmarad a várva-várt gyermekáldás, ami súlyos esetekben váláshoz is vezethet. Leginkább az ösztrogéndominancia képezi a problémák gyökerét.

Ha Önnek is hasonló gondjai vannak, a lehető legrövidebb időn belül kérjen időpontot egy ösztrogén dominancia teszt elvégzésére, hogy pontosan tudhassa, honnan ered a baj! Az ember nem is gondolná, hogy a nőgyógyászati problémák oka a legtöbbször a hormonokban keresendő. Egyszerűen csak szenvedünk a depresszió, a hangulatingadozás, a gyenge fizikum, esetleg a súlygyarapodás kínjától.

Viszont, ha egy ösztrogén dominancia teszt kimutatja a baj okát, az ellen tudunk tenni, mégpedig a progeszteron krém segítségével. Ezt a készítményt megvásárolhatjuk a wisetreenaturals.hu webáruházából és ugyancsak ezen a honlapon találhatjuk meg az ösztrogén dominancia tesztet is. Használja ki Ön is a lehetőséget, hogy megtudja, pontosan mi a baja, illetve helyben van a segítség is!

Azt is tudni kell, hogy nemcsak az ösztrogéndominancia okozhat szenvedéseket, nőgyógyászati problémákat, hanem bizony az inzulinrezisztencia, valamint a cukorbetegség egyaránt. Ezek ellen sikeresen bevethető a fenti webáruházban kapható inozitol kapszula, persze csakis akkor, hogyha természetes módon szeretné a javulás folyamatát elősegíteni. Ennek a kapszulának a hatása segítheti a hormonműködés egyensúlyának helyreállítását.

A termék különlegességét a myo-inozitol és az alfa-liponsav kombinációja adja, ugyanis előzőnek a hatása fokozódik a zsíranyagcsere folyamatában résztvevő alfa-liponsavval együtt adagolva. Nagyon jó kiegészítő lehet ez az inozitol kapszula a helyes életvitel mellett és a céljai is megvalósíthatóak általa. Ne hezitáljon túl sokáig, hanem hamar szerezze be és kezdje el szedni! Az inozitol kapszula a webáruházban 6480 Ft, ez az adag pedig 2 hónapra elegendő.