Horror könyvek, zombi élmények

Rémisztő horror könyvek
Rémisztő horror könyvek

Rengeteg fiatal olvas tudományos-fantasztikus irodalmat, hiszen egyre jobban érdekli őket ez az műfaj. A horror könyvek nem kimondottan gyermekeknek való irodalom. Ahhoz, hogy megértsék a történetet és fel tudják dolgozni az élményeket, eléggé érett gondolkodásra van szükség.

Sephen King egy nagyon gyakran olvasott író. Sikere azon alapszik, hogy az olvasóval egyenes kapcsolatot teremt a történet elbeszélésén keresztül, az olvasó képzeletével játszadozik, előhúzza a tudatalatti mélyből a legfélelmetesebb gondolatait is.

A rettegés és a borzongás szüntelen, szinte érzi az ember a vér szagát, a végzet közeledését. Olyan elven témákat pendít meg, mint a halál és a halál utáni feltámadás, mert ugye az ember gyarló és nem szívesen látná a gyermeke temetését.

Legyen Ön is a horror könyvek rajongója, olvasson zombi témás könyveket. Ha nem fél éjszaka és kívánja az izgalmakat, bizonyosan élvezni fogja a regényeket. Ha kívánja, zombi túlélő kézikönyvet is ajánlatunk, hogy bizonyosan túlélje a zombi inváziót. Ha sikeresen visszatért képzeletbeli útjáról, megírhatja blogunkon a véleményét.