Kattintson ide néhány jó tanácsért!

Hidromasszázs kádak

Nagyon fontos, hogyha a fárasztó munkanap után hazaér, kellemesen ki tudja magát pihenni és a relaxáció is elérhető legyen. Kattintson ide a hidromasszázs jótékony tulajdonságainak alaposabb megismeréséhez, hiszen pozitívan hat a mozgásszervi, a reumatikus, valamint a szív- és érrendszeri panaszokra!

A termék nyomásváltozó hatásának köszönhetően, serken a nyirokkeringés, ami erősíti az immunrendszert, emellett segít megelőzni a cellulitisz kialakulását. Rengetegen szenvednek az ízületi, valamint a csontfájdalomtól, a gerincpanaszoktól. Kattintson ide, hogy jobban megismerhesse a hidromasszázs fájdalomcsillapító hatásait!

Hozzáértők szerint, a hidromasszázs, vagyis az eltöltött relaxációs idő alkalmanként 15-20 perc legyen, ennyi az ajánlott. Fontos tudni, hogy azoknak, akik például anyagcserezavarokkal, cukorbajjal, krónikus bőrbetegségekkel küzdenek, nem ajánlott átlépni a 20 perces határt. Ennek a terméknek az esetében is, mint a sportnál, a rendszerességen van a hangsúly.

Szóval, ha naponta 15 percet használja többet ér, mintha például hetente vagy kéthetente 30 percet venné igénybe. Kattintson ide, ha szeretne többet megtudni a termék helyes alkalmazásáról! Az Apollo hidromasszázs kádak nagyon közkedveltek, a sok plusz funkciójuknak köszönhetően. Az ilyen termékek manapság már nemcsak tisztálkodásra, hanem például egy nyugodt óra eltöltésére is szolgálhatnak.

Az ilyen termékek működési elve egyáltalán nem bonyolult. A víz áramlását szivattyú biztosítja, amit egy ventilátor működtet. A szivattyú típusát tekintve egyfokozatú centrifugaszivattyú, ami magakadályozza, hogy az újbóli beindításkor a régi víz visszakerüljön a rendszerbe. Az Apollo hidromasszázs kádak 2 fajtája ismeret.

Az egyik az alaprendszer, ami pneumatikus nyomógombbal üzemeltethető be. A másik pedig elektromos vezérlésű. Az utóbbinál meg kell említeni, hogy több felszereltség-szint létezik. Az Apollo hidromasszázs kádak beszerelésekor több fontos tényezőt is figyelembe kell venni, amelyeknek utánajárhat az internetes oldalakon.