Megfiatalít a hialuron sav kapszula

Progeszteron pótlás változókorban

Azt gondolhatnánk, ha egy nő belép a változókorba, kevesebb nőgyógyászati problémája lesz. Pedig ez nem minden esetben igaz, hiszen bár vannak változások, a szervezetnek mégis lehetnek problémái. Egyik ilyen gond például a progeszteronnak a hiánya, vagyis az ösztrogéndominancia. Ez a hormon-egyensúlytalanság, ami rendesen megkeserítheti a hölgyek életét.

Így a progeszteron pótlás változókorban is indokolt lehet. Hogyan történhet ez? Nos, belsőleg vagy külsőleg! Étrend kiegészítők szedése esetén, a progeszteron először a bélrendszerbe kerül, majd átalakul glükoronsavvá és epeváladékként ürül ki. Ha a progeszteron pótlás változókorban így történik, akkor nagyobb dózisra van szükség az eredményhez.

Nem ritka a szublingvális progeszteron pótlás sem, valamint a hüvelykapszula alkalmazása is népszerű a hölgyek körében. De a progeszteron pótlás változókorban legegyszerűbben mégis külsőleg kivitelezhető, mégpedig krém formájában. Ennek a krémnek a másik előnye, hogy az ezzel bekent testrészeken a bőr simább, feszesebb tónusú lesz.

Tehát tulajdonképpen, ahogy mondani szokták, két legyet ütünk egy csapásra a progeszteron krémmel. A feszes bőr elérése érdekében más módon, más termék használatával is sokat tehetünk. A hialuron sav a ráncos bőr ádáz ellensége. Tehát ezt érdemes bevetni, hogyha szép, sima bőrt akarunk.

Megjelent a WTN hialuron sav komplex kapszula, az aktuális piac egyik legerősebb összetételű terméke. Ebben 200%-al több hialuron sav található, mint az eddigi változataiban. A segítségével eltűnnek a ráncok az arcbőrről, a szarkalábak a szemek körül, nem lesznek petyhüdtek a vonások, nem ereszkednek meg a kontúrok, és a kézfejen sem jelenik meg több sötét folt.

Gyakorlatilag megfiatalít bennünket ez a csodálatos készítmény, amit Ön is megvásárolhat most a wisetreenaturals.hu webáruház jóvoltából. Adni kell ennek egy esélyt, hiszen ha telnek is az évek, ennek nem kell feltétlenül látszania az arcunkon, kezeinken. Használjunk hialuron sav kapszulát és legyünk mindig ápoltak, szépek és fiatalosak!