Minőségi kávé Nespresso kapszulából

Nespresso kapszula
Nespresso kapszula

Budapest egy óriási város, rossz is belegondolni, mennyi ember rohan reggelente munkába. Aki a fővárosban lakik, az tudja, hogy nem épp kellemes a reggeli közlekedés, az utakon közlekedési dugót, a tömegközlekedésben pedig állandó tolakodást kell eltűrni. De a tömegközlekedésben mégis van egy kis előny, várakozás közben többnyire jut idő egy kávéra.

A Nespresso Budapest főbb gócpontjában kávéautomatákat üzemeltet, hogy a közlekedőknek, turistáknak könnyen hozzáférhető, garantált minőségű energiaitaluk legyen. Természetesen, nem csak kávéra számolhat az érdeklődő, a legtöbb automata meleg csokoládét, teát is kínál a kíváncsiaknak. A Nespresso Budapest kedvelt reggeli csemegéje, sokan képesek sort állni, hogy az automata elé kerüljenek. A Nespresso kávéautomata nagy előnye, hogy mindig ugyanazt a minőségű kávét szolgálja, a kapszulás kávéval nincsen zsákbamacska. Ha igazi aromás kávéra vágyik valaki, akkor a kapszulás kávé megbízható választás. A kapszulába zárt friss kávé tökéletes minőségű, gondosan válogatott kávészemekből készül.

Az ebből készült kávéban nem csalódhat senki. A Nespresso kapszula előállítási folyamata szigorú higiéniai és minőségi szabályok szerint történik. Ahhoz, hogy a Nespresso kapszula állandóan megtarthassa a kiemelkedő, folytonos minőségét, precíz és folytonos ellenőrzési rendszerre volt szükség. A kapszulák legnagyobb része Olaszországban készül, de ott több gyártelepen is foglalkoznak a kapszulák gyártásával. Hogy minden gyártelepen ugyanaz a minőségű kávékapszula készüljön, számítógépes hálózaton keresztül folynak a minőségellenőrzési tesztek.

Így minden pillanatban lehet tudni, hogy hány kapszula volt ellenőrizve, milyen időközönként, és mi volt az eredmény. A minőségellenőrzési rendszer többnyire automatizált, csak a rendszer működéséhez szükséges feltételek felülvizsgálására van emberi közbeavatkozásra szükség. A Nespresso kapszula megbízható, tökéletes minőségellenőrzési rendszerének is köszönheti sikerét, mert ezzel lehet biztosítani az állandó magas színvonalat.