Tolóajtós gardróbszekrény tükörrel ellátva

Tolóajtós gardróbszekrény

Helytakarékos és praktikus megoldás a hálószobabútort tolóajtóval ellátni és ha ezen egy nagyméretű tükör is található, az még inkább nagyszerűbbé teszi. Több színben és mintával rendelhető tolóajtós gardróbszekrény a komfortbutor.hu internetes áruházból.

A nagy felhozatalban minden bizonnyal Ön is meg fogja lelni azt a típust, amelyik remekül illik majd a hálószobájába. Kifejezetten gyönyörűnek mondható a kínálatban szereplő Ariel tolóajtós gardróbszekrény, amihez alsó vagy felső magasító szekrény is tartozik. Összeszerelt kivitelben kapja meg a vásárló ezt a modellt, csak a síneket és az ajtókat kell otthon felszerelnie. A gyártó teljes színmintáját is megtekintheti a honlapon, amiben biztosan lesz olyan, ami passzol az otthonába.

Amennyiben az akasztós helyett polcos-fiókos elemet szeretne, az is megoldható. A tolóajtó közepén tükör van elhelyezve, így amikor egy fontos eseményre öltözik fel, indulás előtt végignézheti az öltözetét és az egész összképet. Ezáltal nemcsak a megjelenésével lesz megelégedve, hanem a tolóajtós gardróbszekrénnyel is.