Nyerspezsgő a halételek mellé

Nyerspezsgő

Egy kellemes délutánt érdemes kiegészíteni valamilyen remek ételkülönlegességgel, ami mellé sajátos ízzel rendelkező ital is dukál. Ha már étkezünk, akkor adjuk meg annak a módját alaposan! Mostanság igazán nagy slágernek mondható a nyerspezsgő, ami új szint visz a buborékos csodák közé. A szalmasárga szín már önmagában is elragadó, de a benne rejlő aromák még inkább fokozzák azt.

A készítés során alkalmazott utólagos likőrözés elhagyásának hála, a nyerspezsgő puszta valójában tárul elénk. Átlagosan 12 %-os alkoholtartalommal rendelkezik, ami egyáltalán nem tartozik az erős kategóriába. Erre ugyanakkor nincs is szükség, mert a kellemes italozás lényege, nem feltétlenül az, hogy becsípjünk, hanem az emelkedett hangulat, amit okoz és természetesen a csodálatos ízek kiélvezése.

A nyerspezsgő kiváló kísérője a kaviárnak, hideg halételeknek. Kellemes társaságban magában is fogyaszthatjuk, mert nem fogunk csalódni benne. Rendkívülien meg tudja édesíteni a beszélgetéseket, még akkor is, ha éppen száraz jellegű.