Proteines csokoládé zseniális ízzel

Proteines csokoládé

Ismert tény, hogy Magyarország lakosságának bizonyos része túlsúllyal küszködik, ezért sokan fogyókúráznak, diétáznak, próbálnak életmódot váltani. Csakhogy ez nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Néha jólesne kicsit nassolni a tévé előtt, kiereszteni a gőzt. Nos, a proteines csokoládé összeegyeztethető az életmódváltással, ugyanis magas fehérjetartalommal rendelkezik, tehát egy alakbarát finomságnak nevezhető.

Boldogsághormonnak is hívják a hagyományos csokoládét, ami igazán ízletes, egyetlen szépséghibája az, hogy számos, a szervezetre káros anyag található meg benne. Ezért nem egészséges. A diétában pedig az a rossz, hogy falási rohamokkal jár, amit nem lehet salátával vagy uborkával kielégíteni.

Édesség kell, de azonnal! Ilyenkor jön a képbe a proteines csokoládé, pontosan akkor, amikor az akaraterő elszáll és bűnös kísértés vesz rajtunk erőt. A káros adalékoktól megszabadított finomság bármikor bűntudat és főleg következmények nélkül fogyasztható, ráadásul zseniális íz-világgal és tökéletes tápanyagprofillal rendelkezik.