Rizstészta tojás nélkül

Rizstészta

Nem könnyű azoknak a személyeknek az élete, akik lisztérzékenységben szenvednek, hiszen mindig oda kell figyelniük arra, hogy mit esznek. Rizslisztből és vízből készül a rizstészta, tojást pedig nem tartalmaz, ami azt jelenti, hogy tojásra és búzalisztre érzékenyek egyaránt fogyaszthatják. A gluténmentes étkezésbe is beilleszthető.

Egész Ázsiában kedvelt étel a rizstészta, aminek nagyon sok változata ismert. Az elkészítése is rendkívül egyszerű és gyors, hiszen elég csak leforrázni a tésztát, majd 10-15 percig hagyni megpuhulni. Kedvező áron vehető rizstészta a bulkshop.hu internetes áruházból, ide érdemes eljönnie a beszerzés érdekében.

Nemcsak a termék megvásárlására van lehetősége itt, hanem kiváló recepteket is talál, amelyek alapján elkészítheti a finom ételt. Egészséges étrend részét képezi ez a tészta, így a család asztalára nyugodtan tehető. Könnyű, nem terheli meg a gyomrot és ami a legfontosabb, hogy igazán ízletes. Nélkülözhetetlen eleme az ázsiai konyhának a rizstészta. Próbálja ki Ön is bátran!