A kandeláber és a napelem találkozása

Ki ne ismerné a főként múlt században hírnevet szerző, díszes lámpa vagy esetenként gyertyatartókat, amelyek büszkén játszották az utca díszének szerepét, de probléma nélkül megállták helyüket a kastélyok díszes termeiben is?! Képzeljen el egy olyan korszerű kandelábert, ami esztétikusan ötvözi egy napelem ámulatba ejtő újszerűségét, illetve a rég letűnt korok eszményi romantikáját!

Amennyiben úgy érzi, hogy éppen erre a különleges párosra vágyik, hiszen mindig is rajongott a múlt századok eleganciájáért, de ezzel egyidejűleg lépést kíván tartani a modern kor szellemével is, vállalatunk a tökéletes partner álmai valóra váltásában. A katalógusunkban fellelhető napelemes kandeláber modellek kiemelkedő előnyei között említhetjük, hogy nem szorul tápellátásra, sem építési engedélyre.

A működéséhez elegendő a szórt fény valamint az, hogy egyszeri feltöltéssel akár 165 óráig is képes világítani. A napelem ez utóbbi tulajdonságának fontossága főként a téli periódusban bontakozik ki, amikor mint azt már számtalanszor tapasztaltuk, napokig felhők takarják az ég boltot. A határtalan lehetőségekről a weboldalunkon korlátlanul informálódhat.