A Steyr kimagasló technológiája

Steyr traktor

A szakértelem hamar megmutatkozik az olyan munkagépeken, amelyeknek a tervezésénél a gyártó odafigyelt minden részletre. A Steyr megbízhatóságával nem sokan vetekedhetnek a piacon, mert innovatív megoldásaival tört az élre annak idején és azóta is tartja ezt a dobogós helyet a mezőgazdasági gépek világában.

A Steyr négy- és hathengeres változata olyan erőt biztosít, ami elegendő a nehezebb munkák elvégzéséhez. A sebességváltó terhelhetősége mindig nagy kérdés ezeknél a gépeknél.

Azonban a Steyr mérnökei személyre szabottan oldották meg ezt a kérdést. Ezért mindenki kiválaszthatja a saját igénynek megfelelő beállítást, ami így sokoldalúvá teszi a gépeket.

Ez pedig egy nagyon fontos szempont, hogyha arra gondolunk, hogy mennyi mindenre van szükség egy kisebb vagy nagyobb gazdaság működtetéséhez. A négyhengeres 4500 cm3-es T4 motorok, a nagyobb teljesítmény elérésé érdekében BOOST technológiát használnak. A hatékonyság mindennél előbbre való szempont az ilyen esetekben, hiszen csak ekkor érhetjük el a megfelelő eredményt.