A 2020-as év szállása újra várja a vendégeket

Az év szállása Hévíz

A szavazás hivatalosan is lezárult, a magyar emberek pedig eldöntötték, hogy melyik hotel lett az Év Szállása az elmúlt évben. A 2020-as díjkiosztót a COVID-19 kissé befolyásolta, mivel a ceremónia a korábban megszokottaktól szűkebb keretek között került megrendezésre.

Bővebben a kiosztott díjakról

A 2020-as Év Szállása elismerés azokat a szállodákat és fürdőket jutalmazza, amelyek kivételes szintű szolgáltatásokat nyújtanak a vendégeiknek. Az, hogy egy létesítmény részesül a díjban azt bizonyítja, hogy sokkal több egy hagyományos szállodánál, mivel olyan élményeket garantál, amelyek sok éven át elkísérik a vendégeket és a versenytársak fölé emelik a helyet.

A szallas.hu portál által alapított Év Szállása díj egyedülálló a vendéglátóiparban, mivel minden hivatalos jelöltet a webhelyen megtekinthető vendégértékelések és pontszámok figyelembevételével értékelnek. Ez arra ösztönzi a szállodák vezetését és tulajdonosait, hogy igyekezzenek javítani az általuk kínált általános vendégélményt.

Ahol nemcsak a részvétel a fontos

A szallas.hu weboldalon elérhető összes vendéglátóipari létesítmény részt vehet az Év Szállása versenyen. 2020-ban a 4-5 csillagos szállodák kategóriában, ahová a 70-nél kevesebb szobával rendelkező hotelek tartoznak, az első helyen az Ensana Thermal Hévíz végzett. A hotel Hévíz szívében található, mindössze 500 méterre a világhírű termálfürdőtől. A teljesen felújított négycsillagos Ensana Thermal Hévíz 203 jól felszerelt szobát és 7 lakosztályt kínál a látogatóknak. A felsőbb emeletekről gyönyörű kilátás nyílik a környező dombokra, parkokra és a szállodától sétányi távolságra található vulkanikus tóra.

A Ensana Thermal Hévíz medencéinek hőmérséklete télen 28, míg nyáron 33-35 fok. Rendkívül értékes a hely gyógyiszapja, amit az orvosi kezelések során alkalmaznak. Minden gyógykezelést a létesítmény wellness-központjában végeznek. A termálvíz csővezetéken keresztül érkezik a szállodába.

Az év szállása 2020

Mivel várja az érkezőket Hévíz?

Ha valaki úgy dönt, hogy az Év Szállása díjas Ensana Thermal Hévízben szál meg, nem kell attól tartania, hogy unalmas napok elé néz. Ugyanis Hévíz látnivalók tekintetében elkényezteti a város vendégeit. Az emberek általában a tó gyógyhatásai miatt keresik fel a várost, de ez ne tévesszen meg senkit, mert a mintegy 4000 lakosú békés Hévíz látnivalókban is bővelkedik. Miután megmártóztunk a varázslatos tóban, sétálhatunk egyet és felfedezhetjük, mi teszi még különlegessé ezt a népszerű turistacélpontot. Nem hiába került ide az Év Szállása díj, mert az itteni vendéglátóhelyek feltöltik a testet és a lelket is.

Hévíz programok az aktív időtöltés jegyében

A város vendégeinek egyik kedvenc időtöltése a történelmi épületek meglátogatása. Akiket érdekel a régió történelme és ősi lakosok szokásai, azoknak ott a helyük a lovagi tornán, amit augusztus első felében rendeznek meg a Sümegi Vár falai közelében.

Tehát, ha szívesen kipróbálná az Év Szállása díj nyertesének szolgáltatásait, akkor ott járva mindenképpen érdemes tájékozódnia az abban az időszakban megrendezett Hévíz programokról és meglátogatnia a helyi nevezetességeket.