A babáknak is fontos a norvég halolaj

A babák egészséges fejlődése mindennél fontosabb
A babák egészséges fejlődése mindennél fontosabb

Egyre többet hallani arról, hogy már nem csak a tavak és a folyók, hanem a tengerek is szennyezettek. Ez különféle anyagokat jelent. Elsősorban különféle műanyag hulladékot, kezdve az üvegektől a műanyag zacskókon át a használati tárgyakig.

Másrészt sokan gondolják úgy, hogy a tengerek mindent elnyelnek, tehát bármi beléjük önthető. Az északi tengerek még viszonylag tiszták, ezért lehet a norvég halolaj elsőrendű minőségű. Ez az olajfajta a tisztaságán kívül azért is jelentős, mivel a halak kifogásától számított másfél órán belül már a kapszulában van, tehát az olaj minőségvesztése minimális.

Jelenleg kétféle norvég halolaj kapható webáruházunkban, az egyik egy megemelt hatóanyag mennyiségű kapszula, amelyet kismamáknak ajánlunk, mert a kapszulák szedése nem csak a várandósság idején, hanem a szoptatás ideje alatt is javallott.

A babák fejlődéséhez, különösen az agy fejlődéséhez nagyon fontos a halolaj. Ha tudjuk, hogy a picik agya életük első éveiben a háromszorosára nő, és az agyi kapcsolatok is ilyenkor alakulnak, a norvég halolaj az egyik legtöbb, amit a szoptató anyuka szedhet a piciért.