Nagygombos mobil a rosszul látóknak

Nagygombos mobil gyengén látóknak
Nagygombos mobil gyengén látóknak

Mobiltelefon már szinte mindenkinek van. Rengeteg gyártótól számtalan modellt lehet vásárolni. Talán a nagygombos mobil az egyetlen, ami nem annyira elterjedt, mivel ez a fajta készülék nem rendelkezik olyan tulajdonságokkal, mint más nagyobb márkák készülékei.

A nagygombos mobil inkább az idősek körében elterjedt, hiszen ők nem igazán foglalkoznak azzal, hogy mire is képes a telefon, csak azzal, hogy tudják használni.

Ez a telefon pedig maximálisan kielégíti az igényeiket. Előnye, hogy amint azt a neve is mutatja, nagy gombokkal van ellátva, így a gyengébben látóak is fogják tudni, hogy mit is kell megnyomni. Szerencsére a telefon rendelkezik belső memóriával, így nem kell minden alkalommal tárcsázni, elég ha kikeressük a megfelelő számot és hívjuk.

Mivel nagy gombokkal van ellátva, így maga a készülék is elég nagy kell legyen. Ez azért is jó, mert nehezebb elveszíteni. A nagygombos mobil használata minden idősnek ideális lehet, hiszen nem kell hozzá semmilyen bonyolult dolgot megtanulni.